Inbjudande hem med nya innerdörrar

Att inreda ett inbjudande hem behöver inte vara dyrt och kosta flera hundra tusen kronor. Genom att fräscha upp ytskikten, byta ut innerdörrarna och rensa ordentligt skapar du en elegant och genomtänkt inredningsstil på kort tid.

Så inreder du ett inbjudande hem

För att skapa en inbjudande och hemtrevlig känsla i ditt hem är ett bra tips att börja med helheten. Ofta brukar bostaden fyllas med möbler och inredningsdetaljer i olika stilar och färger vilket kan ge ett rörigt intryck. Det är också vanligt att färgen på golv, väggar och innerdörrar skiftar från rum till rum vilket gör att helhetsintrycket av bostaden blir mindre harmoniskt än vad det skulle kunna vara.

Välj gärna ljusa färger i beige, vitt eller grått i hallen, vardagsrummet och köket. I sovrum passar det bra med mörkare nyanser och i barnrummet ger färgstarka nyanser en inbjudande känsla. Se även över färg och stil på innerdörrarna och byt ut alla dörrar som är slitna eller inte stämmer överens med inredningsstilen. Med nya och fräscha dörrar från doorly.se förvandlas ditt hem på några minuter.

När ytskikt och innerdörrar är fixade är nästa steg att se över dina möbler och inredningsdetaljer. Rensa bort onödiga prylar eller lägg undan dem i ett förråd. Bara genom att ta bort en hel del saker kommer du genast att få en känsla av rymd och harmoni i ditt hem. Fundera även igenom om det är dags att sälja eller skänka bort några av dina möbler för att ersätta dem med nya. Försök att använda dig av en genomgående stil på alla dina möbler eftersom det ger en stilren inredning.

Varför inte redan idag börja fundera på hur känslan i just din bostad kan förändras med enkla medel? Lägg upp en plan på vad du behöver göra och gör även en budget för hur mycket det får kosta så kommer du snart att kunna njuta av ditt nya, inbjudande hem!